hotness 0
News

Conglomerate 451 verschijnt later, krijgt roadmap vol extra content

Gepost door

Conglomerate 451 heb je allicht wel eens voorbij zien komen op Youtube, Steam of nieuwssites zoals de onze. De game is immers al maanden te spelen in Early Access en zou deze maand de 1.0 release krijgen; met de nadruk op zou.

Uitgever 1C Entertainment en ontwikkelaar Runeheads hebben via hun persportaal laten weten dat de feedback die ze van spelers hebben ontvangen ze enorm geholpen heeft en heeft doen besluiten om de game meer te verbeteren dan origineel gepland. Daarvoor is echter wel extra tijd nodig, waardoor uitstel van de 1.0-versie noodzakelijk is.

''De voortdurende community feedback is de bron en inspiratie voor zoveel van de veranderingen, tweaks en bug fixes die geïntroduceerd zijn sinds we deze game in de handen van spelers plaatsten,'' valt te lezen in het bericht. ''We hadden gepland om Steam Early Access in oktober 2019 te verlaten, maar dankzij de hulp van onze community hebben we veel kansen opgemerkt om de bestaande gameplay te verbeteren, content toe te voegen en features te updaten om spelers beter van dienst te kunnen zijn. We willen Early Access verlaten met een daadwerkelijk geweldige game, dus in plaats van de volledige versie nu te releasen, hebben we besloten nog wat langer in Early Access te blijven en te mikken op een release in februari 2020.''

Met deze aankondiging is ook de roadmap geüpdatet, welke je hieronder kunt vinden. En deze geeft ons een idee van hoe ingrijpend sommige veranderingen zullen worden. Er lijkt immers waar weinig te zijn dat niet op de schop wordt genomen.

 

0 reacties op "Conglomerate 451 verschijnt later, krijgt roadmap vol extra content"