hotness 0
News

Cook and Becker onthult exclusive The Last of Us: Part II merchandise

Gepost door

Bij de release van de game was er heel wat rond te doen: The Last of Us: Part II. De twee hoofdpersonen van het spel stonden in schril contrast met elkaar en voor velen betekende de een erkennen de ander afschrijven. Maar dat was niet de boodschap.

Alsof de mensen van Cook & Becker dat nog maar eens willen benadrukken, onthulden ze vandaag een speciale The Last of Us: Part II notebook set die in gelimiteerde oplage zal worden uitgebracht. Geproduceerd met hulp van Naughty Dog, bevat deze set twee notebooks gebaseerd op de dames, een stapel post-its in de vorm van molotovs, een zwarte en een rood potlood voor respectievelijk Ellie en Abby, een paperclip in de vorm van een gitaar, een plectrum, een art print én stickers.

Van dit verzamelobject worden slechts drieduizend exemplaren geproduceerd, waardoor je het niet in reguliere winkelrekken gaat vinden. In plaats daarvan kun je het enkel en alleen bestellen via deze website, waarna je jouw aankoop in december kunt verwachten.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

0 reacties op "Cook and Becker onthult exclusive The Last of Us: Part II merchandise"