Counter-Strike: Global Offensive krijgt een free-to-play-versie

Counter-Strike: Global Offensive
21/08/2012
First-person shooter
ja
PC, Mac, PlayStation 3, Xbox 360

Counter Strike: Global Offensive, of CS:GO in het kort, is al sinds de release in 2012 één van de meest gespeelde games op Steam. Zelfs nu, zes jaar later, heeft het nog steeds pieken van wel 450.000 actieve spelers volgens de Steam-website.

Toch blijft developer Valve elementen toevoegen. Zo is recentelijk de MP5 teruggebracht in het spel. Mocht je deze shooter nog niet gespeeld hebben, dan kun je hier nu gratis aan beginnen met de gloednieuwe free-to-play-versie

Helaas is niet het hele spel gratis te spelen. In de gratis versie die nu te downloaden is op Steam kun je enkel tegen bots spelen of op GOTV livegames bekijken. De gratis editie is een goede manier om de maps te leren kennen en de basis-mechanics te leren gebruiken voordat je besluit het spel wel of niet te kopen en zonder het gevaar te lopen direct in een online match verslagen te worden. Hoewel het spel vaak met korting aangeboden wordt en het, zoals gezegd, al een stabiele userbase heeft, geeft het een goede eerste indruk voor wie toch de stap nog niet heeft durven zetten.

 

Bron: Steam

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner