hotness 0
News

'Crash Bandicoot, Jak & Daxter en Uncharted naar de PlayStation 4? We sluiten niets uit'

Gepost door

Naughty Dog heeft gesproken. Waarover? Over de mogelijkheid om zowel Crash Bandicoot en Jak & Daxter te reanimeren, evenals het opnieuw uitbrengen van de Uncharted franchise in verband met Uncharted 4: A Thief's End, welke op de PlayStation 4 verschijnt.

Arne Meyer, de dude van de strategieën bij Naughty Dog, wist te melden dat er geen directe plannen zijn wat betreft Crash, Jak en Daxter, maar dat ze niets uitsluiten.

"Het is nooit van uitgesloten. Het zijn dezelfde problemen die we ook ondervonden met de Jak game. Het is logisch nu. We hebben nog steeds mensen binnen de studio die aan de Crash games hebben gewerkt. We zullen nooit vergeten wat we in het verleden hebben gedaan en dat het enkel en alleen al geweldig zou zijn omwille van nostalgische redenen. Het draait echter om hetzelfde feit dat we nog geen Jak 4 hebben uitgebracht. Werkt het nu in ons voordeel, als we dergelijke ideeën realiseren?

Op dit moment is iedereen enthousiast om te werken aan verhaalgedreven games met sterke karakters. We hebben nog lang niet alle mogelijkheden uitgewerkt, maar dat zou zo kunnen veranderen, via een hardware wisseling bijvoorbeeld. We zijn echter erg goed in verhaalgedreven games, dus daar gaan we mee door. 

Het draait allemaal om het maken van beslissingen, of het goed voelt. Met Jak toentertijd waren we erg bezig met het maken van games in een unieke maar realistische wereld. We sluiten niet uit dat we niet beter zullen worden met het maken van dergelijke werelden, maar als we het worden, zal het werken, een nieuwe Jak game."

The Last of Us Remastered en de onthulling van Uncharted 4: A Thief's End zorgde ervoor dat men dacht dat ook de eerste drie Uncharted games naar de PlayStation 4 zouden komen. Arne Meyer houdt het er momenteel op dat het een kwestie van prioriteiten is.

"Het zou leuk zijn. Het is altijd leuk om je markt te vergroten. Ik weet niet of we dat ooit nog kunnen, maar ik wil niet zeggen dat we het niet zullen doen. Als alles goed gaat, zullen we zeer waarschijnlijk een poging wagen. "

0 reacties op "'Crash Bandicoot, Jak & Daxter en Uncharted naar de PlayStation 4? We sluiten niets uit'"