Cuphead passeert een miljoen verkochte exemplaren

Cuphead
2016
Platform
ja
Xbox One

Hoewel het er tijden op leek dat de game er nooit meer zou komen, presenteerde studio MDHR eind vorige maand toch eindelijk hun langverwachte game: Cuphead. En aan de ontvangst te horen was die het wachten waard.

De positieve reactie van de game bleef niet onopgemerkt bij het grote publiek, dat het spel massaal kocht, met als gevolg dat het binnen twee weken de magische grens van een miljoen verkochte exemplaren heeft overschreden. De mensen die het spel gemaakt hebben zijn uiteraard meer dan gelukkig hiermee en plaatsten een korte bedankbrief op hun website:

''Hallo Vrienden! Cuphead is pas twee weken beschikbaar en we durfden niet te dromen van de ontvangst die we kregen van onze fantastische fans. Vandaag willen we een moment nemen om ieder van jullie te bedanken voor jullie steun, en we zijn blij om te mogen delen dat Cuphead platinum is gegaan met meer dan een miljoen verkochte exemplaren!

We hebben de afgelopen jaren voortdurend gewerkt om een game af te leveren die trouw bleef aan onze visie en zijn dankbaar en opgewonden dat zoveel mensen wereldwijd Cuphead spelen. Het maakt het het allemaal waard.

Namens iedereen van StudioMDHR, nogmaals bedankt voor jullie steun.

Chad en Jared Moldenhauer''

Bron: Studio MDHR

Discord

Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner