hotness 0
Darkest Dungeon II
News

Darkest Dungeon II is eindelijk uit Early Access

Na het succes van het eerste deel kon een vervolg niet uitblijven

Gepost door

Vanaf vandaag wordt Darkest Dungeon II eindelijk uitgebracht. Deze roguelite RPG behoort tot de donkerste fantasy games die er is en de gamplay van het eerste deel heeft talloze andere ontwikkelaars geïnspireerd om hetzelfde te doen, maar dan met bijvoorbeeld een ander thema.

Het tweede deel is eigenlijk hetzelfde als het eerste deel, maar dan van alles meer. Het ziet er nog grimmiger uit, de gameplay ziet er net wat deprimerender uit en alles is net wat beter afgewerkt. De game is sinds oktober 2021 in Early Access via de Epic Games Store.

"Darkest Dungeon II schuwt de conventionele sequeling en levert een frisse, maar vertrouwde ervaring die zowel nieuwe als terugkerende spelers zal uitdagen. We hebben onze studio laten groeien om onze visie voor het spel waar te maken, en tijdens de early access heeft ons team onvermoeibaar gewerkt om de ervaring op te bouwen en te polijsten. We zijn erg trots op het werk van het team, en we hopen dat je helden vaak gruwelijk sterven op je weg naar verlossing." Dit melden Chris Bourassa & Tyler Sigman, medeoprichters van Red Hook Studios Inc.

Mocht je het eerste deel niet gespeeld hebben, dan krijg je 25% korting als je het eerste en tweede deel koopt in een bundel. Deze bundel is na de lancering van Darkest Dungeons II tijdelijk beschikbaar.

0 reacties op "Darkest Dungeon II is eindelijk uit Early Access"