hotness 0
News

Dataminers ontdekken nieuwe functies in Pokémon: GO

Gepost door

Het leven van game-journalisten is heel wat makkelijker geworden sinds dataminers elk hoekje en gaatje van populaire games verkennen en daarmee effectief ons nieuws vinden. Bij deze willen we dan ook de dataminers bedanken die ons wederom nieuws over Pokémon: GO brengen.

Deze mensen hebben namelijk in de code van de game gesnuffeld, die net een nieuwe update heeft gekregen, en ontdekten hier een aantal interessante dingen. Zo zijn er nu geslachten voor Pokémon geprogrammeerd, wat doet vermoeden dat je kunt spoedig Pokémon kunt fokken in de game. Dit vermoeden wordt ondersteund door een ander stuk code, dat het heeft over baby-Pokémon, en door het feit dat de tweede generatie Pokémon spoedig aan de game zullen worden toegevoegd. Deze tweede generatie, bestaand uit Gold, Silver en Crystal, bracht zaken als geslachten en fokken voor het eerst naar het Pokémon-universum.

Uit de nieuwe update blijkt ook dat we vermoedelijk niet lang meer hoeven te wachten op de volgende generatie Pokémon. De geluiden die de wezens maken zijn namelijk al aan de game toegevoegd. Last but not least is er nieuwe kleding gevonden die spoedig vrij te spelen en / of te kopen zal zijn in Pokémon: GO. Tevens is er code gevonden die erop wijst dat ook je Pokémon spoedig een eigen kledingkast hebben.

0 reacties op "Dataminers ontdekken nieuwe functies in Pokémon: GO"