De announce trailer van NBA 2K22 is...typerend

Bij sommige games heb je enkel door de naam al een bepaald beeld. Zo ook bij NBA 2K, dat op en top Amerikaans is. En dat zie je ook terug in de trailers.

De nieuwste trailer van NBA 2K22 toont bijvoorbeeld geen seconde van het spel, maar echte mensen die zich groots wanen door de digitale prestaties die ze blijkbaar in de game leveren. Het doel hiervan? De covers van het spel onthullen.

De meervoud in de laatste zin is geen typo, want het spel van 2K Sports gaat twee verschillende boxarts krijgen. Een met Luka Dončić voor de Standard Edition en Cross-Gen Digital Bundle, terwijl de NBA 75th Anniversary Edition wordt gesierd door Kareem Abdul-Jabbar, Dirk Nowitzki en Kevin Durant.

"Het maken van de wereldwijde cover van NBA 2K22 is speciaal voor mij," zei Dončić. "Ik ben trots om mijn land te vertegenwoordigen in een speciale cover die de kleuren van de Sloveense vlag eert. Basketbal heeft me zoveel gegeven, en ik ben enthousiast om terug te geven en om dit jaar samen te werken met 2K Foundations om het leven van jonge kinderen over de hele wereld te helpen."

"De NBA 2K cover is altijd een middel geweest om verhalen te vertellen en een manier om de unieke en diverse achtergronden van de atleten te laten zien," aldus Alfie Brody, Vice President Global Marketing Strategy bij NBA 2K. "De cultuur rond het basketbal is levendig en overstijgt geografische grenzen. Dit jaar willen we die wereldwijde diversiteit laten zien via Charly's verbazingwekkende, one-of-a-kind kunst."

Overigens is er nog een derde cover, waarop Candace Parker siert. Deze editie is echter exclusief voor Noord-Amerika.

           
Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner