hotness 0
News

De AT-AT's in Star Wars: Battlefront zijn niet bestuurbaar vanwege de spelervaring

Gepost door

Hoewel je in november zelf in een AT-AT kunt kruipen om vijanden onder vuur te nemen, zal je het gigantische stalen gevaarte niet zelf kunnen besturen. Dit zou namelijk game-breaking zijn op het moment dat je te ver van het  standaard pad afwijkt.

Dit en meer liet Senior Producer Sigurlina Ingvarsdottir weten in een interview met Eurogamer. En als je er zelf over nadenkt, is het eigenlijk logisch. In een van de spelmodi is het immers de bedoeling dat je met een AT-AT een zeker punt op de map bereikt om ervoor te zorgen dat jouw team de winst in de wacht sleept. De AT-AT legt hiervoor een vaste, logische route af die het andere team gebruikt om bijvoorbeeld vallen te leggen.

Maar zou de AT-AT in plaats daarvan door een speler bestuurt worden, dan bestaat de kans dat deze het ding gaat gebruiken om dood en verderf te zaaien en het doel laat voor wat het is, waarmee de kans op de overwinning vrijwel verloren gaat. Dat zou game-breaking zijn.

De AT-AT is overigens het enige voertuig dat een dergelijke behandeling krijgt. Alle andere voertuigen, zoals AT-ST's, X-Wings en Snowspeeders kun je gewoon zelf besturen.

0 reacties op "De AT-AT's in Star Wars: Battlefront zijn niet bestuurbaar vanwege de spelervaring"