De bèta van Pro Evolution Soccer 2018 gaat volgende week van start

Pro Evolution Soccer 2018
12/09/2017
Sport
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360

Footie-fans opgelet. De open bèta van Pro Evolution Soccer 2018 gaat volgende week van start. Dat blijkt uit een bericht van PES-uitgever Konami.

Gamers met een PlayStation 4 of Xbox One zullen vanaf 20 juli een speciale bèta van de game op het PlayStation Network en via Xbox Live kunnen vinden. Deze bèta zal tot en met 31 juli toegang geven tot een aangepaste build van de game, waarin spelers aan de slag kunnen met de Braziliaanse en Franse teams.

Om een beetje een indruk te krijgen van wat de game komende september te bieden zal hebben, laat Konami ons twee modi spelen in de fictieve Neu Sonne Arena, waarbij een breed assortiment aan instellingen voor bijvoorbeeld de weersomstandigheden beschikbaar zullen zijn.

Spelers die de bèta willen proberen hebben geen PlayStation Plus-abonnement nodig om de online functies van PES 2018 te proeven. Op de Xbox One is Xbox Live Gold echter wel een vereiste. Over een bèta voor de Xbox 360-, PC- en PlayStation 3-versies is overigens met geen woord gerept.

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Veel
25%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 44 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner