De beste games van Square Enix Collective zitten nu in één bundel

Veel mensen weten het niet, maar Square Enix is meer dan de uitgever en ontwikkelaar waar we games als Final Fantasy VII: Remake, NieR: Automata en Shadow of the Tomb Raider aan te danken hebben. Het is ook het bedrijf achter het Collective-initiatief, dat indie-ontwikkelaars helpt om hun games te maken.

Door de jaren heen zijn behoorlijk wat games op deze manier gerealiseerd en uitgegeven door Square Enix. En twaalf daarvan zitten nu in één bundel van Humble Bundle. Je weet wat dat betekent! Al voor € 1,- heb je games. In dit geval krijg je dan Oh My Godheads, Goetia, OCTAHEDRON en Deadbeat Heroes.

Ga je voor de volgende tier, dan moet je het gemiddelde matchen. En dat verandert natuurlijk voortdurend. Op dit moment staat die bijvoorbeeld op € 6,87, waarvoor je naast bovengenoemde spellen ook The Turing Test, Forgotten Anne, Fear Effect Sedna en Black the Fall krijgt.

Ga je voor de hoofdprijs? Dan hoef je niet veel dieper in je zakken te reiken. Daarvoor moet je namelijk € 9,- paraat hebben, waarmee je keys voor Children of Zodiarcs, Boundless, Tokyo Dark en BATTALION 1944 krijgt. Er is dus voor ieder wat wils.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Bundle, Square Enix, IGN of de betrokken ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Humble Bundle

Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner