hotness 0
News

De beste indiegames van 2016 vind je in deze bundel

Gepost door

Elk jaar komen er meer en meer games naar mobiele devices, handhelds, consoles en PC. Deze stijgende lijn is voor een groot deel te danken aan indie-ontwikkelaars, die steeds vaker hun kans schoon zien om hun dromen na te jagen. Hierdoor wordt het soms echter moeilijk om door de bomen het bos te zien.

Daarom is het maar goed dat YouTubers, reviewers en andere gamers massaal games beoordelen om andere te behoeden voor miskopen. En tegelijkertijd vertellen ze je op deze manier welke games je absoluut gespeeld moet hebben. Deze games kun je nu samen kopen, met de nieuwste Humble Bundle.

Voor wie niet bekend is met het concept. Bij Humble Bundle kun je een aantal games kopen voor een prijs na keuze. In het geval van deze bundel krijg je dan Else Heart Break, Evoland II en Victor Vran. Dit bedrag wordt tevens meegewogen in het gemiddelde voor de tweede lading games. Betaal jij meer dan dit gemiddelde? Dan krijg je naast de eerder genoemde games ook Rust, Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition en Stronghold Crusader 2.

Wil je hoofdprijs? Dan dien je minimaal € 9,36 neer te leggen. Dan krijg je namelijk ook nog Homeword: Remastered Collection, de soundtracks van Else Heart Break en Evoland II én tien procent korting op Humble Monthly.

Heb je wel oren naar deze bundel, dan kun je hier klikken om naar de productpagina te gaan.

0 reacties op "De beste indiegames van 2016 vind je in deze bundel"