De draken barsten in september los met Pokémon TCG's Dragon Majesty

Al sinds de eerste generatie Pokémon-games, behoren de draken-Pokémon tot menigeens favoriet. Of het nu gaat om ''echte'' draken als Dragonite, Reshiram, Garchomp en Goodra of de Pokémon die eigenlijk een draaktypering zouden moeten hebben, zoals Charizard en Gyarados, je vindt de meeste van ze terug in Dragon Majesty, de nieuwe uitbreiding van de Pokémon Trading Card Game.

Nintendo heeft middels een persbericht bekendgemaakt dat deze nieuwe set ruim 65 kaarten bevat, welke zich focussen op de gigantische reptielen van de Pokémon-wereld. Hoewel we nog geen complete lijst hebben gekregen van de kaarten in deze set, zien we op het promotiemateriaal in ieder geval Latias, Charizard, Dragonite, Reshiram en Salamence voorbijkomen. Van de laatste drie weten we zelfs dat ze een GX-kaart gaan krijgen. En dat is niet alles. In bericht bevestigd Nintendo namelijk het volgende:

''De speciale Dragon Majesty uitbreiding bevat:

Meer dan 65 kaarten, waaronder:
- 6 Pokémon-GX
- 4 full-art Pokémon-GX
- 4 zeldzame Rainbow Pokémon-GX
- 2 nieuwe Prism Star-kaarten
- 2 full-art Supporter-kaarten''

Dragon Majesty zal vanaf 7 september te koop zijn en zal tien kaarten per booster pack ontvangen. Hiervan is er een altijd een energy kaart en zijn er twee foliekaarten.


 

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner