hotness 0
News

De Edelweiss-games zijn enkel vandaag sterk in prijs verlaagd

Gepost door

Nog maar twee dagen geleden schreven we over de Winter Sale van MangaGamer en nu al doet de uitgever en verkoper van voornamelijk visual novels er nog een schepje bovenop met de 12 Days of Christmas Sale.

In de aanloop naar Kerstmis zullen op de site van MangaGamer twaalf aanbiedingen voorbijkomen, welke ieder een dag beschikbaar zullen blijven. En vandaag is de eerste van die dagen. Daarom kun je nu de twee Edelweiss-games met 70% korting in huis halen. Dit betekent dat je voor de originele Edelweiss geen $29.95 betaalt, maar $8.99, terwijl je Edelweiss: Eiden Fantasia al voor $5.99 hebt in plaats van $19.95. Een bundel met beide games, die je normaal $39.95 kost, haal je bovendien al voor $11.99 in huis. Veel goedkoper zal het voorlopig niet meer worden!

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door MangaGamer of OVERDRIVE, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "De Edelweiss-games zijn enkel vandaag sterk in prijs verlaagd"