hotness 0
News

De EPOS I SENNHEISER GSX 300 belooft je headset nieuw leven in te blazen

Gepost door

We mogen het dan wel vaak vergeten, maar geluid is een essentieel onderdeel van onze videogame-ervaring. Maar een goede soundtrack en sterke sound effects halen natuurlijk maar weinig uit als de hardware het niet ten gehore kan brengen.

De door EPOS aangekondigde SENNHEISER GSX 300 hoopt hierbij te assisteren, door als een makkelijke upgrade te dienen voor zij die nog werken met de standaardgeluidskaart op het moederbord. In combinatie met de EPOS Gaming Suite voor Windows 10 kun je per game aanpassen hoe geluid wordt verwerkt, waarbij je tevens beschikking krijgt over tools als noise reduction voor een kraakhelder stemgeluid in het heetst van een online match.

Omdat de GSX 300 de geluidsverwerking overneemt van je reguliere geluidskaart, heb je geen nieuwe speakers of headset nodig om het verschil in kwaliteit te merken. Hiermee is het een relatief goedkope oplossing voor zij die er niet comfortabel mee zijn om zelf de computerkast open te schroeven, al is het natuurlijk niet vergelijkbaar met een dedicated geluidskaart.

0 reacties op "De EPOS I SENNHEISER GSX 300 belooft je headset nieuw leven in te blazen"