hotness 0
News

De EULA van Baldur's Gate III heeft een wel hele vreemde passage

Gepost door

Tegenwoordig wanneer je een videogame van Triple A-kwaliteit opstart, word je steevast verwelkomt door een EULA. De End User License Agreement legt je uit wat je rechten en plichten zijn als de eigenaar van je nieuwe spel en bevat doorgaans weinig meer dan legal mumbo jumbo. Om die reden klikken we met zijn alle zo snel mogelijk op akkoord.

Larian Studios weet dit en heeft daarom een grap uitgehaald met zij die Baldur's Gate III kopen. In deze overeenkomst gaan spelers namelijk akkoord met een passage die stelt dat spelers ''na het accepteren van dit pact een aanvullende quest aan kunnen nemen waarbij ze Larian een opname van een yell, lied, tekst, gedicht of interpretatieve dans toesturen die is uitgevoerd door ze zelf en hun interesse in de Forgotten Realms uitdrukt.''

Natuurlijk is dit een onschuldig grapje vanuit de zijde van Larian en het enige gevolg dat je deze afspraak niet nakomt in een periode van ''drie winter na het accepteren van dit pact'' is het verlies van ''roem, geld, en / of beruchtheid als een oprichter van Larians Guild of Great Genius'', en de kans om jezelf terug te zien op de social media-kanalen van Larian.

0 reacties op "De EULA van Baldur's Gate III heeft een wel hele vreemde passage"