De Final Fantasy VII: Remake krijgt drie Special Editions met pre-order bonussen

niet beschikbaar
nee
niet beschikbaar

Mocht jij compleet overrompeld zijn door de gameplay-beelden van de Final Fantasy VII: Remake en heb je besloten om jezelf te verzekeren van een exemplaar van de game? Dan zou ik nog heel even wachten met het plaatsen van een pre-order. Square Enix heeft namelijk niet een, niet twee, maar drie special editions voor het spel aangekondigd.

De eerste van de drie is de Final Fantasy VII: Deluxe Edition van $79.99, welke behalve de game komt met een Steelbook, de soundtrack en een in-game summon materia voor Cactuar. Bovendien krijg je ook een summon materia voor Chocobo Chick als je deze versie reserveert.

Heb jij geen plek voor nog meer games in je huishouden, maar wil je wel meer hebben dan de reguliere versie van het spel? Dan kan je voor dezelfde prijs ook kiezen voor de Digtal Deluxe Edition van de game. Die komt natuurlijk met het spel, maar ook met een digitaal artbook en digitale soundtrack. Hiernaast krijg je summon materia voor zowel Cactuar als Carbuncle. En wanneer je reserveert komt daar ook weer de Chocobo Chick bij, evenals een Dynamic Theme voor de PS4.

Natuurlijk kan een release als deze niet voorbijgaan zonder een echte knaller van een Special Edition. In het geval de Final Fantasy VII: Remake heet die de 1st Class Edition. Deze komt met alles van de Deluxe Edition, maar voegt hier ook de Carcuncle summon materia van de Digital Deluxe Edition aan toe. De echte klapper is echter een figurine van Play Arts van Cloud Strife en zijn motor.

Wie bekend is met Play Arts, weet dat diens figurines voor premium prijzen gaan. En dat valt ook wel te zien aan de 1st Class Edition. Deze is namelijk enkel via Square Enixs eigen store te bestellen voor $329.99.

Bron: Gematsu

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner