hotness 0
News

De fysieke versie van Moss gaat gepaard met een flinke update

Gepost door

Begin 2018 verscheen Moss, een virtual reality game met een schattig wezentje, die onze eigen Sander van Genderen best wist te bekoren, voor PSVR. En niet enkel Sander was enthousiast over het spel, getuige het feit dat het genoeg inkomsten gegenereerd heeft voor een fysieke re-release.

Deze fysieke re-release is echter niet het enige Moss-gerelateerde nieuws. Polyarc Games liet namelijk middels een persbericht weten dat de re-release vergezeld wordt door een forse update die Spaanse, Chinese en Italiaanse lokalisatie aan de game toevoegt en Japanse stemmen introduceert. Maar dat is nog niet alles.

Aangezien consoles vaak binnen de familie gedeeld worden, is er nu ook de optie toegevoegd om tot drie save files te maken. Zo hoef je niet meer bang te zijn dat je kind / broertje / geliefde / kat je voortgang overschrijft.

Tenslotte heeft Moss ook PS4 Pro-optimalisatie ontvangen, hetgeen tot uiting komt met een aantal grafische verbeteringen, zoals beter uitziend, reagerend en reflecterend water en algehele verbetering van de resolutie van de game.

0 reacties op "De fysieke versie van Moss gaat gepaard met een flinke update"