hotness 0
News

De G25-update komt volgende week naar Mabinogi

Gepost door

De grootste MMORPG onder de vlag van Nexon is ongetwijfeld MapleStory, die tot vandaag de dag ontzettend populair is. Maar voor wie niet zo van diens stijl houdt, heeft het bedrijf een alternatief: Mabinogi.

Deze MMO gaat al ruim zestien jaar mee en heeft daarmee een trouwe community om zich heen verzamelt. Een community die ongetwijfeld uit zijn dak gaat op 17 december, wanneer Hypernova: Eclipse verschijnt, het eerste deel van de G25 update. Hierin mag je de zesde nacht van de zeven nachtmerries verkennen en kennis maken met twee nieuwe NPC's. Tot het zover is kun je je echter al vermaken met Hyper Bingo, het G25 Precursor Event in Dunbarton Town Square en het Winter 2020 Master Plan, waarin je met speciale winter coins nieuwe cosmetics kunt kopen en kunt profiteren van allerlei beloningen als reforging, upgrade stones, gratis rebirths, nieuwe advancement skil training-bonussen, betere werking van echostones en meer.

Het tweede deel van de G25 update verschijnt in januari, waarmee de zevende en laatste nacht wordt toegevoegd aan het spel en nacht zeven aan zijn einde komt.

0 reacties op "De G25-update komt volgende week naar Mabinogi"