hotness 0
News

De Giants Uprising begint in november

Gepost door

Giants Uprising, de middeleeuwse fantasy-game over een reus die losbreekt uit menselijke slavernij en vervolgens wraak neemt, zal in november verschijnen in Steam Early Access. Dit heeft VARSAV Game Studios bekendgemaakt.

Hoe gevechten tegen die tijd zullen gaan verlopen zie je in deze trailer, die duidelijk maakt dat groter in deze wereld zeker niet beter betekent, al moeten we daarbij niet vergeten dat de trailer cinematic blijft. Bovendien is dat niet het belangrijkste stukje informatie dat het wil overbrengen. Dat is het nieuws dat de game van 2 november te koop zal zijn.

''We zijn heel trots om Giants Uprising naar PC-spelers te brengen op 2 november,'' vertelt Lukasz Rosinski, CEO van VARSAV Game Studio in een persrelease. ''In ons avontuur speel je als een heroïsche reus die probeert om zijn volk te bevrijden van de tirannie van de menselijke slavernij. We onthulden Giants Uprising op gamescom in 2019 en zijn opgewonden om onze gloednieuwe trailer te tonen op gamescom dit jaar. Samen met de nieuwe trailer is de aankondiging dat Giants Uprising op 2 november in Early Access zal launchen. Na drie jaar in ontwikkeling zijn we blij om de game eindelijk te lanceren in Early Access zodat spelers meer gigantische ravage kunnen bleven.''

           

0 reacties op "De Giants Uprising begint in november "