De Humble Bohemia Interactive Bundle 2020 is veel meer dan Arma

Uitgever Bohemia Interactive is voornamelijk bekend als de studio achter de Arma-games. Maar door de jaren heen heeft het een veel groter en diverser portfolio opgebouwd.

Dit valt goed te zien in de Humble Bohemia Interactive Bundle 2020, die opvallend weinig Arma bevat.¬†Sterker nog: de eerste tier van ‚ā¨ 0,87 bevat er slechts √©√©n:¬†Arma¬†X:¬†Anniversary Edition. Hiernaast krijg je Fairy¬†Tale:¬†About Father Frost, Ivan and Nastya, Take On¬†Mars, Carrier¬†Command:¬†Gaea¬†Mission en Take On¬†Helicopters.

Wil je het gemiddelde verslaan? Dan moet je op het moment van schrijven meer dan ‚ā¨ 7,64 spenderen.¬†Je krijgt dan behalve de vijf games hierboven ook Arma 3,¬†Ylands:¬†Exploration¬†Pack,¬†UFO:¬†Afterlight en¬†Original¬†War.

Wil je met Arma 3 ook gelijk in de uitbreidingen duiken?¬†Dat kan! Tier 3 kost ‚ā¨ 17,50 en geeft je de uitbreidingen Apex, Jets,¬†Tac-Ops Mission¬†Pack en¬†Marksmen voor urenlang spelplezier.¬†Maar zelfs daar houdt het niet op. De Humble Bohemia Interactive Bundle 2020 bevat namelijk een vierde tier van ‚ā¨ 26,-, die ook nog DayZ en Arma 3's Contact-uitbreiding bevat. Daar ben je wel even zoet mee.

Bron: Humble Bundle

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner