hotness 0
News

De Humble Bohemia Interactive Bundle 2020 is veel meer dan Arma

Gepost door

Uitgever Bohemia Interactive is voornamelijk bekend als de studio achter de Arma-games. Maar door de jaren heen heeft het een veel groter en diverser portfolio opgebouwd.

Dit valt goed te zien in de Humble Bohemia Interactive Bundle 2020, die opvallend weinig Arma bevat. Sterker nog: de eerste tier van € 0,87 bevat er slechts één: Arma X: Anniversary Edition. Hiernaast krijg je Fairy Tale: About Father Frost, Ivan and Nastya, Take On Mars, Carrier Command: Gaea Mission en Take On Helicopters.

Wil je het gemiddelde verslaan? Dan moet je op het moment van schrijven meer dan € 7,64 spenderen. Je krijgt dan behalve de vijf games hierboven ook Arma 3, Ylands: Exploration Pack, UFO: Afterlight en Original War.

Wil je met Arma 3 ook gelijk in de uitbreidingen duiken? Dat kan! Tier 3 kost € 17,50 en geeft je de uitbreidingen Apex, Jets, Tac-Ops Mission Pack en Marksmen voor urenlang spelplezier. Maar zelfs daar houdt het niet op. De Humble Bohemia Interactive Bundle 2020 bevat namelijk een vierde tier van € 26,-, die ook nog DayZ en Arma 3's Contact-uitbreiding bevat. Daar ben je wel even zoet mee.

0 reacties op "De Humble Bohemia Interactive Bundle 2020 is veel meer dan Arma"