De Killer Bundle is back bij Fanatical

Als een van de grotere third-party websites voor Steam keys, heeft Fanatical de nodige bekende en terugkerende bundelformats. Maar voor de meeste is de Killer Bundle-serie toch wel een van de beste.

Deze is nu terug met alweer zijn achttiende deel, waarin je elf games krijgt voor ‚ā¨ 7,99, al bestaat ook een optie voor ‚ā¨ 4,99 voor acht games.¬†In dat geval krijg je keys voor Warhammer 40.000:¬†Gladius - Relics of War, Shadow¬†Tactics:¬†Blades of the Shogun, Rise of Industry + 2130¬†DLC, Overpass, Help Will¬†Come Tomorrow, Hotshot Racing en¬†Sundered:¬†Eldritch Edition.

De drie games die je extra krijgt voor je extra drie euro zijn vervolgens Kingdom Come: Deliverance en de From the Ashes en Band of Bastards DLC voor dit spel.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Fanatical of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Fanatical

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner