hotness 0
News

De Lemmings-achtige schapen van Flockers vanaf nu op Steam

Gepost door

Flockers, een soort remake van het klassieke Lemmings, is vanaf nu te spelen via Steam Early Access. Team 17, de mannen achter de Worms-franchise, lanceren met deze 2D ‘puzzler’ een nieuwe IP.

Lemmings is zo’n een 2D puzzling klassieker die een gevestigde waarde is in het collectieve gamersgeheugen. In deze game moest je zo veel mogelijk van je groengehaarde Lemmings van links naar rechts door een level loodsen. De uitdaging daarbij zat erin dat je tijdig een Lemming de opdracht moest geven om een brug te bouwen, een tunnel te graven of zijn volgers tegen te houden voor ze allemaal te pletter vielen.

Team 17 heeft duidelijk iets met dieren en heeft zijn traditionele wormen nu ingeruild voor schapen met Flockers. Schapen kennen we natuurlijk ook al uit de Worms-games. De opzet van Flockers is gelijkaardig met die van Lemmings, maar alles zit natuurlijk in een moderner jasje.

Schapenne… euhm vrienden kunnen nu alvast aan de slag met Flockers via Steam Early Access voor €13,99. De Britse ontwikkelaar belooft in de komende weken nog meer levels, en objecten voor de level creator toe te voegen.

0 reacties op "De Lemmings-achtige schapen van Flockers vanaf nu op Steam"