hotness 0
News

De map van Assassin's Creed: Odyssey is de grootste in de serie

Gepost door

Na een jaar afwezig te zijn geweest slaagde Assassin's Creed erin om een succesvolle comeback te maken met de komst van Origins. Het oorsprongsverhaal van de brotherhood greep terug naar de basis van de serie, terwijl het tegelijkertijd van alles beter maakte, te beginnen met de gigantische wereld die je kon verkennen. En die van Assassin's Creed: Odyssey zal nog groter gaan worden, zo vertelde game director Scott Phillips aan GamingBolt.

Waarom GamingBolt pas nu schrijft over het interview dat tijdens de E3 zou hebben plaatsgevonden, weten we niet, maar daar de website zich in het verleden als betrouwbaar heeft bewezen, twijfelen we niet aan de credibiliteit van het volgende citaat van Philips:

''Het is een grotere map in het algemeen; de grootste die we ooit gemaakt hebben. Het heeft natuurlijk wel een hoop zee, daar we naadloze zeevaart hebben teruggebracht. Er zijn een hoop gebieden om te verkennen, zowel op het land als op het water. Het is een grootse kaart met bergen content, plekken om te verkennen, mensen om te ontdekken, verhalen om te beleven en natuurlijk quests''

Hoeveel groter Odyssey is dan bijvoorbeeld Origins weten we vooralsnog niet, noch hebben we een idee van hoeveel van deze map uit water bestaat, maar deze informatie zal ongetwijfeld in de komende maanden worden opgehelderd.

 

0 reacties op "De map van Assassin's Creed: Odyssey is de grootste in de serie"