hotness 0
News

De nieuwe mode voor Read Dead Online heet Gun Rush

Gepost door

Red Dead Online, het online component van Red Dead Redemption 2, zal spoedig worden voorzien van een nieuwe game mode. Dat blijkt uit een screenshot op Reddit.

De persoon die de screenshot heeft gedeeld noemt zichzelf donajello1 en beweert dat de mode uit het niets opdook in een in-game menu, om vervolgens na een paar seconden weer te verdwijnen. In die tijd zou die echter al een screenshot hebben gemaakt.

Vooralsnog  hebben wij geen andere waarnemingen van Gun Rush kunnen vinden, noch zijn wij erin geslaagd het zelf te repliceren, waardoor we adviseren dit nieuws met een korreltje zou te nemen. Ook hebben we geen informatie over wat Gun Rush precies zou zijn. De verwachting is echter dat het een mode is die vergelijkbaar is met GTA Online's Kill Quota, waarin je elkaar te lijf gaat met alsmaar zwakkere wapens.

 

I was about to quick join a showdown series but for a split second there were 2 more options. I clipped it and this is what was there. Probably a new game mode coming with the update this week? from r/RedDeadOnline

0 reacties op "De nieuwe mode voor Read Dead Online heet Gun Rush"