hotness 0
News

De nieuwe Skylanders heet mogelijk Overdrive

Gepost door

De vraag is niet óf maar welke Skylanders game dit jaar het games-to-life genre komt versterken. Tot nu toe houdt Activision echter de kaken nog stijf op elkaar. Toch gaat er al een gerucht rond dat de volgende game Overdrive zou heten.

De game zou bovendien als tagline hebben: The Race Is On, wat doet vermoeden dat de Skylanders ditmaal in voertuigen zullen kruipen. En dat wordt ondersteund door promotie materiaal dat een jaar geleden op het internet lekte. Hierin zagen we immers Ignite, Happy Trigger en Chop Chop in hun eigen unieke wagens paraderen.

Het gerucht bevat nog veel meer informatie, zoals een releasedate van 20 september 2015, unieke krachten en de melding dat slechts een aantal van de vele Skylanders bruikbaar zijn omdat zij bij Eon's nieuwe elite team horen. En dat laat de nodige alarmbellen rinkelen. De kans dat Activision het gros van zijn Skylanders onbruikbaar laat maken lijkt ons vrij klein. Bovendien waren de Eon elite vier speciale Skylanders die eerder voor Trap Team in de winkel kwamen. Wij adviseren dan ook om tot een officiele onthulling dit met een korreltje zout te nemen.

0 reacties op "De nieuwe Skylanders heet mogelijk Overdrive"