De nieuwe TERA update doet een beetje van alles

TERA
01/05/2012
Hack and slash, MMORPG
ja
PC

Wanneer een game een update krijgt, is dat er doorgaans een van twee: een content update die gratis extra's toevoegt óf een technische update die bugs aanpakt of aspecten van het spel verbeterd. De nieuwste update van MMORPG TERA is echter beide én meer.

Laten we beginnen van het belangrijkste wat deze update met zich meebrengt: liefdadigheid. Op Xbox One en PlayStation 4 kunnen spelers nu gelimiteerde mondmaskers kopen, waarvan de opbrengsten naar Heart to Heart International gaan. Hiermee kun je doneren, maar er toch iets voor terugkrijgen.

Op PC komen deze maskers, om voor wat reden dan ook, niet. In plaats daarvan krijgen spelers op dit platform de optie om te upgraden van 32-bit naar 64-bit. Dit zou de ervaring moeten verbeteren en ter voorbereiding van toekomstige content moeten zijn. En om dit te vieren, kunnen spelers enkel dit weekend een nieuwe dungeon verkennen met een raid voor twintig personen tegen First Corps Commander Maknakh. Om dit evenement te starten ga je naar de Commander's Residence in de Exodor Archipelago, welke vrijdagmiddag zijn deuren opent en ze na 48 uur weer sluit.

Naast deze dungeon keren Rift's Edge en RK-9 Kennel ook in aangepaste vorm op alle platformen terug terug. Rift's Edge is nu opgezet voor vijf spelers en bevat nieuwe loot, waaronder Zenobia's Breeze Box, terwijl RK-9 voor de beste spelers van level zeventig is. Je kunt dus wel weer eventjes vooruit.

 

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner