hotness 0
News

De nieuwe Zelda game komt pas uit wanneer deze er klaar voor is

Gepost door

Vorig jaar werd op de E3 door Zelda producer Eiji Aonuma  een mooie, nieuwe, open wereld getoond van de nieuwe Zelda game. Tijdens The Game Awards in december kregen we Link zelfs al in actie te zien in deze wereld, toen er gameplay-beelden werden getoond. Het stond gepland om de game uit te laten komen tijdens de feestdagen van 2015, maar tot op heden is hij nog niet in de winkels verschenen.


Een paar maanden geleden kondigde Eiji Aonuma aan dat de nieuwe Zelda game pas in de schappen te zien zal zijn als het “de ultieme en meest complete Zelda game” is. Scott Moffitt, vice president van Nintendo Amerika, gaf kortgeleden aan dat hij ermee instemt dat de release tot nader order wordt uitgesteld. Hij geeft aan dat Nintendo de game niet zal uitbrengen totdat deze voldoet aan de belofte van Eiji Aonuma.


We zullen dus nog iets langer moeten wachten om met Link de open wereld van de game te kunnen verkennen, maar zoals Shigeru Miyamoto ooit zei: “Een vertraagde game is uiteindelijk goed, maar een overhaaste game is altijd slecht.”

0 reacties op "De nieuwe Zelda game komt pas uit wanneer deze er klaar voor is"