hotness 0
News

De NX krijgt wellicht ook motion controls

Gepost door

Hoewel Nintendo zich nog steeds stil houdt over de NX krijgen we al een beetje een beeld van wat het apparaat gaat zijn. Een paar weken geleden kwam Eurogamer namelijk met het gerucht dat het apparaat een console-handheld hybride wordt. Vandaag zeggen nieuwe geruchten dat de NX ook motion controls krijgt, zoals de Wii.

De onofficiĆ«le schetsen op basis van de geruchten maken dit idee misschien wat logischer. De NX zou namelijk een tablet met afneembare controllers zijn, die volgens de website Let’s Play Videogames dezelfde functie als de goede oude Wii Remote hebben.

De bron, die overigens ook de release van de VR-versie van Until Dawn lekte, zegt dat niet alle games de controllers zullen ondersteunen. Just Dance 2017 zou er wel gebruik van moeten maken en samen met de console lanceren. Van deze titel is officieel bevestigd dat hij wordt ontwikkeld voor de NX.

Er wordt verwacht dat Nintendo in september eindelijk gaat onthullen wat de NX precies is. Dat mag ook wel, want de release staat gepland voor maart 2017.

0 reacties op "De NX krijgt wellicht ook motion controls"