hotness 0
News

De Nyko Type Pad moet berichten sturen via je PlayStation 4 makkelijker maken

Gepost door

Iedereen die wel eens berichten heeft gestuurd via een console, weet dat typen via een controller verre van de snelste manier is. Zelfs met de nieuwe touchpad besturing van de PlayStation 4, wordt het nooit zo gemakkelijk als met een toetsenbord. Nyko denkt daar nu de oplossing te hebben.

Die oplossing is een QWERTY-minatuurtoetsenbord dat je aan de onderkant van je Dualshock 4 hangt. Het stukje hardware heeft zijn eigen accu en tast dus de levensduur van de Dualshock 4 niet aan, al is het natuurlijk twijfelachtig of het de game-ervaring ten goede komt.

Immers heb je nu een stuk plastic zitten waar bij veel spelers de vingers rusten én zal het toetsenbord de Dualshock verzwaren. In hoe verre het tweede van invloed is moeten we in het midden laten, want op de website van de fabrikant wordt nergens beschreven hoe zwaar het apparaat is.

De Nyko Game Pad is vooralsnog enkel in Amerika te verkrijgen, maar kan natuurlijk geïmporteerd worden. In de tussentijd kun je ook gewoon berichten sturen via de PlayStation Mobile App op je smartphone, dat is net zo gemakkelijk en nog goedkoper ook.

0 reacties op "De Nyko Type Pad moet berichten sturen via je PlayStation 4 makkelijker maken"