hotness 0
News

'De PlayStation 4 heeft gewonnen van de Xbox One'

Gepost door

Sony heeft wereldwijd tien miljoen PlayStation 4's verkocht. De Xbox One heeft er momenteel wereldwijd vijf miljoen verkocht. Don Mattrick, vroegere hoge pief bij Xbox, weet voldoende en komt met een straffe uitspraak.

De consoles liggen nog niet zo gek lang in de winkels, maar Mattrick meent dat de PlayStation 4 nu al de winnaar is van deze generatie consoles.

In een statement uit mei 2008 omtrent de verkopen van de Xbox 360, welke op een zeker punt tien miljoen keer over de toonbank is gegaan in de Verenigde Staten, verklaarde Mattrick de overwinning aan Microsoft.

Mattrick in zijn tijd bij Microsoft:

"Geschiedenis heeft ons laten zien dat het eerste bedrijf dat de tien miljoen verkochte consoles aantikt de consolewar wint. We zitten in een unieke positie om de lat in de industrie hoger te leggen."

De PlayStation 3 wist zich toentertijd aardig terug te vechten, maar dat deed niets af aan de overwinnig van Microsoft met hun Xbox 360.

Niets staat echter vast, maar het is vermakelijk om te zien dat iets wat in 2008 werd gezegd ook vandaag de dag gebruikt kan worden, zij het dit keer tegen Microsoft.

0 reacties op "'De PlayStation 4 heeft gewonnen van de Xbox One'"