hotness 0
News

De PlayStation 4 krijgt geen prijsdaling op de E3

Gepost door

Zoals elk jaar duiken er enkele weken voor de aanvang van de E3 allerlei geruchten op over wat er wel al dan niet getoond gaat worden op de beurs. Het gerucht over een prijsverlaging van de PlayStation 4 mogen we echter al naar het rijk der fabelen verwijzen.

Fergal Gara, die aan het hoofd staat van de Britse tak van Sony, liet namelijk weten dat dergelijke plannen namelijk niet op stapel liggen. Sterker nog; ze zijn op dit moment niet eens aan de orde, aangezien PlayStation behoorlijk in hun nopjes is met hoe het nu loopt.

''Een prijzenoorlog in wat voor sector dan ook kan erg gevaarlijk zijn. Als er een race naar nul komt, wie wint er dan? Wij zijn er trots op dat we hebben kunnen verschijnen tegen een erg competitieve prijs en dat de vraag naar de PlayStation 4 nog steeds groot is. Daarom is onze aanbevolen prijs op de launchdag onze aanbevolen prijs vandaag de dag. Ja, er zijn promoties die nóg betere waarde voor hun geld bieden af en toe, maar het is geweldig dat we met zo'n goede prijs zijn gestart en dit hebben kunnen volhouden,'' aldus Gara.

0 reacties op "De PlayStation 4 krijgt geen prijsdaling op de E3"