De PlayStation 4 Pro kost nu minder dan € 300,- bij Amazon

We dachten dat we voorlopig, met Black Friday en Cyber Monday achter de rug, niet meer zoveel zouden schrijven over spectaculaire aanbiedingen van grote retailers. Bij Amazon hebben ze echter de memo niet gekregen dat het business as usual is.

De Britse tak van de gigantische webshop verkoopt nu het Pro-model van de populairste console van deze generatie namelijk voor slechts £259.99, wat neerkomt op € 290,78! Dat is bij ons weten de laagste prijs voor een nieuw exemplaar van de console tot op heden. Natuurlijk zal je wat langer moeten wachten op je bestelling, daar hij vanuit het Verenigd Koninkrijk moet komen, maar gezien de besparing zullen de meeste dat voor lief nemen. Ben jij er daar een van? Klik dan hier om nog te profiteren van deze deal.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Amazon of Sony, noch zijn die op de hoogte van het bestaan van dit bericht.

Bron: Amazon

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner