hotness 0
News

De prijs van IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad daalt snel

Gepost door

De toepassingen van Virtual Reality zijn talrijk, maar van enkele dingen kon je van tevoren voorspellen dat ze zouden komen. Zo waren horrorgames, first-person shooters en erotiek bijvoorbeeld inkoppertjes.

Een andere voorspelbare toepassing waren flight games, waarvan er sindsdien meerdere verschenen zijn. Met een van die titels, IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad, kun je nu zelf kennis maken tegen een sterk gereduceerde prijs.

Wie het spel vóór 9 april op Steam koopt, betaalt namelijk slechts € 15,97. Dat is an sich best een forse prijs, tot je je beseft dat de game normaal gesproken € 46,99 kost en er dus maar liefst 66% van de prijs is afgehaald.

Heb je liever de Deluxe Edition van de game? Dan krijg je dezelfde korting, met als actieprijs € 25,49, terwijl alle DLC het met een korting van 50% moeten stellen. De prijzen zijn dan als volgt:

•         IL-2 Sturmovik: La-5 Series 8 Collector Plane: € 9,99
•         IL-2 Sturmovik: Fw 190 A-3 Collector Plane: € 9,99
•         IL-2 Sturmovik: Battle of Moscow: € 23,49
•         IL-2 Sturmovik: P-40E-1 Collector Plane: € 9,99
•         IL-2 Sturmovik: MC.202 Series VIII Collector Plane: € 9,99

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door 1C Company, Valve of 777 Studios, noch zijn die op de hoogte van het bestaan van dit bericht.

0 reacties op "De prijs van IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad daalt snel"