De redesign van Anthem gaat er voorlopig nog niet zijn

Anthem
22/02/2019
Third-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

De eerder aangekondigde make-over van Anthem hoeft niet op korte termijn verwacht te worden. Dit laat Bioware Austin Studio Director Christian Daley weten in een blogpost op de officiele website van de ontwikkelaar.

Als verklaring voor de trage vooruitgang worden verscheidende redenen geven, waaronder de huidige crisis. Bioware-medewerkers moeten vanuit werken, waar ze afleidingen als kinderen en huisdieren hebben. Een probleem waar velen van ons ongetwijfeld bekend mee zijn.

Belangrijker dan de werkomgeving is de grootte van het team dat op de redesign zit. Slechts dertig werknemers zijn hiermee bezig, hetgeen bijzonder kleinschalig is voor een game van deze schaal. Toch is dit volgens Daley geen slecht iets. ''Ja, het team is klein,'' beaamt hij in de post, ''maar het hele punt is dat we de tijd kunnen nemen om terug te gaan naar te tekentafel. Een klein team geeft ons de flexibiliteit dat een grotere zich niet kan verantwoorden.''

In het verlengde hiervan wordt uitgelegd dat men momenteel met allerlei concepten experimenteert en dat het de community hier actiever bij wil betrekken. Daley houdt alle feedback al in het oog, maar wil in de toekomst een directere dialoog, zodat bijgestuurd kan worden voor iets live gaat. Desondanks blijft het wel een Bioware-spel en zullen soms dingen ander lopen dan de community wenst. En dat is dan ook direct de laatste reden waarom we de volgende fase van Anthem voorlopig niet gaan zien: kwaliteit boven snelheid.

 

 

Bron: Bioware

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner