hotness 0
News

De Star Wars: Battlefront-bèta begint op 8 oktober

Gepost door

Over minder dan twee weken begint de open bèta van Star Wars: Battlefront. Er zijn drie modi op drie planeten speelbaar.

De eerste hiervan is Walker Assault op Hoth, waarbij rebellen de AT-AT's van de stormtroopers moeten zien te vernietigen op de ijskoude planeet, die we kennen van de E3-demo met veertig man.

In het recent aangekondigde Dropzone op Sullust moeten twee keer acht man de pods van de tegenstander zien te veroveren, die random op de planeet worden gedropt.


Als laatste kun je waves van allerlei intergalactisch zwaar geschut afweren in Survival Mission op Tatooine. Dit kan alleen, maar zowaar ook in co-op splitscreen.


Verder heeft EA nog wat prangende vragen beantwoord. Spelers kunnen maximaal level vijf behalen, de progressie wordt niet overgedragen naar de uiteindelijke game en je hoeft je niet in te schrijven om mee te doen. Ook kan men op de site van Star Wars: Battlefront een strategische cardgame spelen om in-game credits te verdienen en gelijk eigen statistieken bekijken.


De bèta loopt van 8 tot 12 oktober voor de PC, Playstation 4 en Xbox One. Je kunt je hier inschrijven


 

0 reacties op "De Star Wars: Battlefront-bèta begint op 8 oktober"