hotness 0
News

De Steam-winkel krijgt waarschijnlijk een nieuw uiterlijk

Gepost door

Het is alweer twee jaar geleden dat de online winkel van Steam een nieuw uiterlijk kreeg, en vandaag is op NeoGAF uitgelekt dat binnen enkele weken een nieuwe versie aankomt. Naast een nieuw uiterlijk, worden er enkele nieuwe features aan toegevoegd.

Het uiterlijk zou een stuk frisser moeten zijn met grotere afbeeldingen en minder opeenhopingen van plaatjes, zoals ze nu bij bijvoorbeeld bij wekelijkse aanbiedingen te zien zijn.

Ook is er een vrij gedetailleerde lijst met nieuwe features uitgelekt, die het zoeken en vinden van games makkelijker moet maken. De linker kolom van de website zal worden gebruikt om snel naar bepaalde pagina’s te komen, zoals de nieuwe top selling new releases-sectie.

Ook komt er een aanbevolen pagina op basis van je vrienden en krijgen curators van Steam meer mogelijkheden. Zo wordt het makkelijker om games extra informatie te geven, zonder dat deze als aanbevolen wordt gemarkeerd. Als zou je ook meer in kunnen stellen, zodat je bijvoorbeeld kunt filteren op VR-releases of Early Acces.

Het is mogelijk dat enkele van deze features later worden toegevoegd, maar volgens de lek op het forum mogen we de update binnen enkele weken verwachten.

0 reacties op "De Steam-winkel krijgt waarschijnlijk een nieuw uiterlijk"