hotness 0
News

De Survival mode van Call of Duty: Modern Warfare's Spec Ops is exclusief tot oktober 2020

Gepost door

Tijdelijke exclusiviteit en Call of Duty gaan al jaren hand in hand. DLC komt eerder naar de hardwarefabrikant met de diepste zakken en de beta's zijn enkel voorbehouden aan de gamers die net de juiste console hebben. Daarom keek niemand raar op toen bekend werd dat Modern Warfare 2019 een tijdelijk exclusieve mode zou hebben.

Met de State of Play van dinsdagavond werd echter pas duidelijk hoelang deze exclusiviteit van een mode genaamd Survival zou gaan duren. Dit is namelijk niet twee weken of een maand, zoals gebruikelijk, maar bijna een volledig jaar. Pas op 1 oktober 2020 zullen spelers die game kopen via Battle.net of voor de Xbox One ermee aan de slag kunnen. En waarschijnlijk verschijnt de volgende Call of Duty dan al enkele weken later.

Spec Ops is een op co-op gefocuste spelmode binnen Modern Warfare, die vermoedelijk terug te leiden zal zijn naar het verhaal van de campaign. En deze mode is, net als de single- en multiplayer vanaf dag een voor iedereen beschikbaar. Enkel Survival, een mode binnen de Spec Ops mode, zal dus voorbehouden zijn aan spelers met een PlayStation 4.

0 reacties op "De Survival mode van Call of Duty: Modern Warfare's Spec Ops is exclusief tot oktober 2020"