De toekomst van Anno 2205 is hier en flink afgeprijsd

Anno 2205
03/11/2015
Construction and management
nee
PC

Nieuwtjes op GameQuarter die je wijzen op een aanbieding? Dat is niets nieuws. Maar meestal gaat het dan om bescheiden aanbiedingen van bijvoorbeeld 25%. Vandaag vonden we echter een game die zó sterk in prijs verlaagd is, dat we het niet konden laten om erover te schrijven.

Ubisoft's Anno 2205 is namelijk nu in de aanbieding op Steam, waardoor je tot 5 februari slechts € 9,99 betaalt voor een exemplaar van het spel. Dat is een korting van 75%, daar de game normaal nog € 39,99 kost. Maar dat is nog niet alles.

Wie niet genoeg heeft aan de basis-versie van het spel, kan ook € 2,50 extra betalen om de Ultimate Editon met alle DLC te krijgen, terwijl wie de game al heeft de DLC met korting aan kan schaffen. Je betaalt dan de onderstaande prijzen:

  • Season Pass - € 4,99
  • Tundra: € 2,49
  • Orbit: € 2,99
  • Frontiers: € 2,99

Ben jij klaar om de toekomst voor deze prijzen onder ogen te komen? Dan kun je hier klikken om naar de Steam-pagina te gaan.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Valve, Blue Byte of Ubisoft, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Steam

Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner