De tweede OUTRIDERS Broadcast kun je hier terugzien

Zoals je afgelopen week al kon lezen, is vandaag de tweede OUTRIDERS Broadcast uitgezonden door Square Enix. In deze aflevering, genaamd Journey and Structure, kijken we kort naar het verhaal en naar hoe sidequests werken, zien we nieuwe omgevingen en vijanden en mogen we gameplay aanschouwen.

Buiten de Broadcast om, die je gemakkelijk hieronder terug kan kijken, is er echter nóg meer nieuws rondom het spel. Bekroond muzikant Inon Zur is verantwoordelijk voor de soundtrack van de shooter.

"Als componist is het altijd buitengewoon spannend om betrokken te zijn bij het bouwen van nieuwe werelden en het vertellen van nieuwe verhalen, dus onthul ik met veel plezier dat ik de muziek heb gecomponeerd voor Outriders, de epische scifi-actiegame van People Can Fly en Square Enix. Het was bijzonder leuk om voor dit spectaculaire sci-fi avontuur zware orkestrale soundscapes te mengen met futuristische sounddesigns, en ik kan niet wachten om de muziek met jullie te delen," aldus Inon Zur.
 
“We vinden het geweldig dat Inon de soundtrack van de game heeft geschreven. Hij is een legende in de industrie, en ons hele team was al groot fan van zijn werk,” aldus Bartek Kmita, creative director van OUTRIDERS bij People Can Fly. "Hij heeft nauw met ons samengewerkt om een geluid te ontwikkelen dat past bij het verhaal en de wereld die we cre√ęren. Met de zeer dynamische en krachtige nummers die hij voor ons componeerde, heeft hij de toon en het gevoel van de game enorm versterkt."
 

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
27%
Best veel
47%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 45 | 0 reacties

Games Headliner