De underdog wint het eerste GWENT: Open-toernooi

Gwent: The Witcher Card Game
2018
Strategy
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Bij CD Projekt RED houden ze niet van onkruid en dus laten ze nergens gras over groeien. Op 25 augustus deed het bedrijf de toekomstplannen van GWENT uit de doeken, en dezelfde dag werd de woord nog bij de daad gevoegd met het eerste GWENT: Open-toernooi op Gamescom.

De deelnemers aan dit toernooi waren de zeven spelers die op 1 augustus 2017 de meeste Crown Points hadden vergaard in het spel, aangevuld door een achtste speler die op 24 augustus 2017 het beste speelde op GWENT's booth op Gamescom. De winnaar van deze zogenaamde Wild Card Qualifiers was een Canadees genaamd Elias “Shaggy” Sagmeister, die uiteindelijk ook aan de top eindigde van het daadwerkelijke toernooi, hetgeen hem $11.250 opgeleverd heeft.

Shaggy had zich eerder voor het toernooi ingeschreven, maar wist zich niet op de reguliere wijze te kwalificeren. Dat hij als underdog de finale won is dan ook verrassend te noemen. Deze indrukwekkende prestatie kun je hieronder terugkijken, in video's van respectievelijk de kwartfinales en die van de halve en echte finale.

Shaggy en de andere finalist, Duitser Magnus “J0rah” Botscher, zullen beiden in december mogen opdraven voor het GWENT: Challenger-toernooi, waar ze voor een grotere geldprijs Ă©n een plekje in het GWENT: World Masters-toernooi vechten.

 

 

Watch live video from CD PROJEKT RED on www.twitch.tvWatch live video from CD PROJEKT RED on www.twitch.tv

Bron: GameQuarter

Discord

Hot
EnquĂȘte
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner