De volgende Overwatch-held heet mogelijk Emre Sarioglu

Overwatch
24 mei 2016
First-person shooter
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

Dat Overwatch geen campaign heeft, betekent niet dat het een spel zonder verhaal is. Blizzard's multiplayer-spektakel is doorspekt met lore die buiten de game te vinden is en onder andere verschijnt op diens social media. Het is tevens hier dat mogelijk de komst van een nieuwe held geteased wordt.

Op het officiële Twitter-account van Overwatch deelde men namelijk gisteren een nieuw stukje lore in de vorm van een rapport van kapitein Ana Amari. Dit rapport beschrijft een gebeurtenis genaamd Operation ZX24AL, ''White Dome'', waaraan een elite team van vier soldaten deelnam.

Drie van die soldaten zullen fans van Overwatch ongetwijfeld direct herkennen. Allereerst is er natuurlijk de kapitein zelf, gevolgd door Reinhardt en Torbjörn, twee karakters die al tijden speelbaar zijn in de game. De vierde naam, Emre Sarioglu, roept echter vragen op.

Het is mogelijk dat deze naam enkel is gekozen om het viertal compleet te maken, daar een missie vaak in cellen van vier wordt uitgevoerd. Emre is bovendien een naam die veel voorkomt in Turkije, waar deze fictieve missie ook plaatsvond. Het heeft dus veel weg van toeval. Blizzard is echter een bedrijf dat zelden iets aan het toeval overlaat en ervan houdt om diens fans aan het lijntje te houden. De kans dat Emre op den duur naar Overwatch komt achten wij dan ook groot.

 

Bron: Twitter

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner