hotness 0
News

De volgende Pokémon GO-update brengt een hele hoop nieuwe Pokéstops en Gyms

Gepost door

De grootste hype mag dan wel overgewaaid zijn, maar Pokémon GO brengt nog altijd zakken met geld binnen. McDonalds maakte hier in het verleden al handig gebruik van in Japan door de game voor promotiedoeleinden in te zetten en nu volgt ook Starbucks.

De koffieketen zou volgens gelekte documenten namelijk het overgrote deel van zijn Amerikaanse winkels in-game omgetoverd zien worden tot gyms en Pokéstops, wat fanatieke Pokémon: GO-spelers ertoe moet bewegen om het pand te betreden en een beker koffie te nuttigen terwijl ze op de monstertjes van Nintendo jagen. Tegelijkertijd spelen ze hiermee de exclusieve Pokémon GO Frappuccino vrij, die zover bekend, geen in-game effecten heeft, maar enkel dient als lokaas voor potentiële Starbucks-klanten.

Als we de gelekte documenten mogen geloven, zou de update die dit toevoegt op 8 december live moeten gaan en zou op dezelfde datum de Pokémon GO Frappuccino bij Starbucks op de menukaart moeten verschijnen. Net op tijd voor de tweede generatie Pokémon, welke naar verluidt deze maand nog aan de game zouden worden toegevoegd.

 

0 reacties op "De volgende Pokémon GO-update brengt een hele hoop nieuwe Pokéstops en Gyms"