De waarheid is dat Telling Lies nu in de aanbieding is bij Good Old Games

Telling Lies
23/08/2019
niet beschikbaar
nee
PC

In 2015 kreeg een game genaamd Her Story de nodige aandacht in zowel video- als main stream media. Het spel, dat volledig bestond uit opnames van echte personen, was immers zo anders dan wat we gewend waren, dat het onze verbeelding prikkelde.

Anno 2019 is het nieuwe er echter wel vanaf, waardoor het geen verrassing is dat de nieuwe videogame van dezelfde ontwikkelaar een stuk minder in het oog sprong. Telling Lies oogt desondanks best wel boeiend, waardoor we hebben besloten deze aanbieding ervan te delen.

Wie op deze link klikt, kan het spel nu tijdelijk met 10% korting krijgen. Normaal betaal je $18,68, maar daar blijft na toepassing van de korting $16.81 van over. Dat is toch leuk meegenomen als het spel je toch al interessant leek.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sam Barlow, CD Projekt, Annapurna Interactive of Furious Bee Limited, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Good Old Games

Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner