hotness 0
News

De wapens van PlayerUnknown's Battlegrounds worden flink op de schop genomen

Gepost door

PUBG Corp is voornemens om hun game in de komende tijd volledig opnieuw te balanceren op het gebied van wapens en attachments. Dat laat het bedrijf aan diens spelers weten middels een update op Steam.

Samengevat stelt het bedrijf dat spelers in PUBG bijna verplicht zijn om zich te beperken tot Assault Rifles, aangezien andere wapens objectief gezien niet tegen deze categorie op kunnen boksen. Dat sluit echter niet aan op hun visie, waarbij wapens gekozen worden aan de hand van de situatie en persoonlijke smaak. Eenzelfde reden wordt gegeven voor het onder de loep nemen van attachments die op wapens kunnen worden gemonteerd.

Tenslotte wordt ook de level drie helm uit de reguliere spawns gehaald. De helm die je feitelijk een extra leven geeft in het geval van een headshot, verschijnt nu enkel nog in care packages.

Om te garanderen dat de aanpassingen de game ten goede komen, zullen ze voorlopig enkel worden doorgevoerd op testservers om verdere feedback te vergaren en analyseren. Op welke termijn de reguliere spelers er mee te maken krijgen is dan ook nog niet bekend. Dit kan echter nog wel even duren, aangezien het bedrijf benadrukt dat dit de eerste keer is dat ze dergelijke rigoureuze veranderingen doorvoeren.

0 reacties op "De wapens van PlayerUnknown's Battlegrounds worden flink op de schop genomen"