hotness 0
News

De wereld van Chernarus is op nieuw hackervrij na Battleye update

Gepost door

 Deze morgen is een update verschenen voor Battleye welke zowat iedereen bant die de voorbije dagen in DayZ cheatsoftware gebruikte. Door de populariteit van de mod voor ArmA II was het aantal hackers drastisch gestegen en waren sommige servers compleet onbespeelbaar.

De officiĆ«le DayZ forums werden de laatste tijd overstelpt met berichten van hackers die volledige servers deden uitsterven, verboden wapens en voertuigen in het spel brachten en airstrikes op steden en spelers loslieten. De kreet van de slachtoffers is nu gehoord door de mensen bij Battleye, de anticheat software die Bohemia Interactive aangeschreven heeft om hun games cheater vrij te houden. 

Zij die het nodig vonden cheatsoftware te gebruiken in het spel krijgen bij het opstarten van eender welke Arma II multiplayer game een bericht dat hun account geband werd. Om de update vlot te doen verlopen is de DayZ centrale database ook even offline gehaald, om de data te vrijwaren van corruptie of verlies. Dit duurde slechts 20 minuten en is gelukkig succesvol verlopen.

0 reacties op "De wereld van Chernarus is op nieuw hackervrij na Battleye update"