hotness 0
News

Dead Or Alive 5: Ultimate krijgt hoop nieuwe content

Gepost door

De ultieme versie van Tecmo Koei's Dead Or Alive 5 zal behalve eerder uitgebrachte extra content ook exclusieve extra's krijgen om spelers die de game al hebben over te halen tot een aanschaf.

De nieuwe content komt voor een belangrijk deel uit de twee nieuwe personages en stages die de game met zich meebrengt. De eerste van de nieuwe karakters is Jacky Bryant, broer van Sarah Bryant, welke wellicht een belletje doet rinkelen bij sommige jullie. Jacky is een van de vechtersbazen uit de serie Virtua Fighter en maakt nu een speciaal en waarschijnlijk eenmalig gastoptreden in de cast van Dead Or Alive.

Aan de andere kant hebben we Ein, welke al sinds Dead Or Alive 2 niet meer zijn gezicht niet meer met deze naam heeft laten zien in Dead Or Alive-games. Ein was de naam die Hayate droeg terwijl hij geheugenverlies had. Als meester in de vechtstijl karate is hij echter nog steeds een geduchte tegenstander.

De twee nieuwe stages waarin vechtersbazen zich met elkander kunnen meten zijn Forest en Lost World. Deze stages moeten volgens Tecmo Koei nog dynamischer zijn dan de al bestaande, waardoor de gevechten een nieuwe laag diepgang moeten krijgen.

Buiten de stages en personages zullen bovendien tal van nieuwe costumes toegevoegd worden voor degene van ons met een voorkeur voor cosplay. Enkele van de voorbeelden die Tecmo Koei zelf aan haalt zijn een politieuniform voor Christie, een blauwe cardigan voor Kasumi en een Denim jas met jeans voor Hitomi, die dan zelfs haar haarstijl aanpast.

0 reacties op "Dead Or Alive 5: Ultimate krijgt hoop nieuwe content"