hotness 0
News

Death Stranding gaat over de banden tussen mensen

Gepost door

De zaal werd wild toen tijdens de E3 Conference van Sony Hideo Kojima het podium op kwam en vervolgens nogmaals toen de trailer van zijn nieuwe game getoond werd. We weten echter eigenlijk nog steeds niet waar deze trailer nu precies over ging.

Volgens Kojima zullen de banden tussen mensen centraal staan in Death Stranding, iets wat ook opgemaakt had kunnen worden door de symboliek in de trailer. ''Wat mensen vandaag spelen in open-wereld games of lineaire actie-games, daar zal het op lijken,'' aldus Kojima. ''Het zal bekend voelen, maar na een uur of twee spelen begint het anders te voelen, als iets nieuws dat je nog niet gespeeld hebt. Het verhaal gaat over banden, over wat je 'strands' noemt in psychologie; hoe mensen met elkaar verbonden zijn.''

De band tussen Norman Reedus en het kind staat in de trailer van Death Stranding inderdaad centraal, dus we begrijpen wat Kojima bedoeld. Bovendien verklaart dit waarom niet enkel de baby en Reedus een navelstreng hebben, maar ook alle dode zeewezens die we in de trailer zien. Stranding is daarmee verklaard, en over Death wilde Kojima niet meer kwijt als dat het anders zou zijn dan we gewend zijn.

 

0 reacties op "Death Stranding gaat over de banden tussen mensen"