Deck of Ashes verlaat Early Access met een duistere launch trailer én een wedstrijd

Na ruim veertien maanden in Early Access te hebben gezeten heeft kaart-RPG Deck of Ashes vandaag het programma verlaten met een update die een nieuw verhaal, drie nieuwe archetypes en een epiloog aan de game toevoegt.

Omdat deze release natuurlijk gevierd moet worden, is hieronder een launch trailer te vinden. En hoewel die je een goed beeld van de game geeft, vertelt die niets over de Day One Edition. Daarom doen wij het! Vanaf vandaag kun je twee weken lang een speciale editie van de game scoren op Steam. Deze bevat behalve de game ook een extra uitgebreid artbook, wallpapers, alle skins en een persoonlijk bedankje voor het team. Dit alles voor € 0,- extra!

Hiernaast heeft AYGames ook een wedstrijd gelanceerd op hun Discord-server. Spelers kunnen hier hun eigen designs voor een boss insturen, waarvan de drie beste worden beloond. Deze beloning bestaat uit: een exclusieve, handgeschilderd Genetrix-beeld, de rol van Boss Master op deze Discord én de wetenschap dat jouw design later dit jaar toegevoegd zal worden aan de game. Meer informatie vind je hier.

           
Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner