hotness 0
News

Definitieve editie Metal Gear Solid V opgedoken

Gepost door

Op Amazon.uk en de Duitse webwinkel Netgames is de definitieve editie van Metal Gear Solid V opgedoken. Wat deze editie precies inhoudt is niet duidelijk, maar het kan geen toeval zijn.

Webshops lekken namelijk wel vaker nieuwe edities of games die spoedig aangekondigd worden. Op Amazon wordt de game Metal Gear Solid V: Definitve EX genoemd, terwijl Netgames de ondertitel Definitive Edition geeft.

Hoewel de inhoud niet bekend is, valt er wel wat te speculeren. De naam Ground Zeroes of The Phantom Pain worden niet genoemd, waardoor deze wellicht beiden onder het volledige vijfde deel worden geschaard. Ground Zeroes is de proloog die twee jaar eerder verscheen dan The Phantom Pain, die ironisch genoeg ook een ellenlange intro heeft.  Daarnaast wordt alle DLC voor Metal Gear Solid Online toegevoegd, die nog regelmatig updates krijgt.

Waarschijnlijk volgt er binnenkort dus een aankondiging van het pakket en kunnen we aan de slag met de beste versie van deze zeer goede game. Ground Zeroes en The Phantom Pain zijn overigens tegenwoordig vrij gunstig geprijsd, dus je zal niet per se hoeven wachten.

0 reacties op "Definitieve editie Metal Gear Solid V opgedoken "